2 вересня 2010 р.

Сільський білий хліб

Для хлібопічки Kenwood BM200

Норми витрати продуктів на великий батон
170 мл (6 рідинних унцій) наполовину знятого молока
150 мл (5 рідинних унцій) води
340 г (12 унцій) невибіленого білого пшеничного борошна
110 г (4 унції) борошна з висівками
5 мл (1 ч.л.) солі
15 мл (3 ч.л.) цукру
25 г (1 унція) вершкового масла
12,5 мл (2 1/2 ч.л.) сухих дріжджів, що легко змішуються

1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Нагрійте молоко й воду до температури 32-35C і налийте їх у форму.
Насипте борошно так, щоб воно повністю закрило рідину.
3. Покладіть в різні кути форми сіль, цукор і вершкове масло. Зробіть в центрі форми неглибоку ямку в борошні так, щоб не було видно рідини, і покладіть туди дріжджі.
4. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму
«SPECIALITY Rapid Cycle» [Спеціальний асортименти: цикл швидкого готування]. Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
5. По завершенню циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися.
Переверніть форму й викладіть хліб на дротяну сітку для охолодження.

0 Comments: