Для хлібопічки Kenwood BM200
Норми витрати продуктів на великий батон
170 мл (6 рідинних унцій) наполовину знятого молока
150 мл (5 рідинних унцій) води
340 г (12 унцій) невибіленого білого пшеничного борошна
110 г (4 унції) борошна з висівками
5 мл (1 ч.л.) солі
15 мл (3 ч.л.) цукру
25 г (1 унція) вершкового масла
12,5 мл (2 1/2 ч.л.) сухих дріжджів, що легко змішуються
1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Нагрійте молоко й воду до температури 32-35C і налийте їх у форму.
Насипте борошно так, щоб воно повністю закрило рідину.
3. Покладіть в різні кути форми сіль, цукор і вершкове масло. Зробіть в центрі форми неглибоку ямку в борошні так, щоб не було видно рідини, і покладіть туди дріжджі.
4. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму
«SPECIALITY Rapid Cycle» [Спеціальний асортименти: цикл швидкого готування]. Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
5. По завершенню циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися.
Переверніть форму й викладіть хліб на дротяну сітку для охолодження.
2 вересня 2010 р.
Сільський білий хліб
Опубліковано Unknown о 16:40
Мітки: Білий хліб
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment