Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Вага: 1000 г
Час: 3 години. 39 хв.
Інгредієнти
• Тепла вода: 450 мл
• Сіль: 2 ч. л.
• Пшеничне борошно : 650 г (3 1⁄4 мірної склянки)
• Житнє борошно : 50 г (1⁄4 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 3⁄4 ч. л.
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити
кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючи наступний порядку: тепла вода й сіль.
Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку. Виберіть програму 2, вагу хліба й бажаний колір скоринки.
Натисніть на кнопку «Старт».
Наприкінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер і викладіть хліб з контейнера.
13 жовтня 2010 р.
Хліб по стародавньому рецепту
Опубліковано Unknown о 13:39
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment