Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Для готування 4 міні-багетів вагою 100 г кожен
Час : 2 години. 03 хв.
Інгредієнти
• Тепла вода: 160 мл
• Цукор: 1 ст. л.
• Сіль: 3⁄4 ч. л.
• Кукурудзяна крупа: 25 г
• Пшеничне борошно: 200 г (1 мірна склянка)
• Житнє борошно 25 г (3 cт. л.)
• Сухі пекарські дріжджі: 3⁄4 ч. л.
• Чорнослив: 45 г
• Волоські горіхи: 45 г
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити
кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, цукор і сіль. Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 12 і натисніть на кнопку «Старт».
Після першого звукового сигналу додайте волоські горіхи в тісто.
Після другого звукового сигналу відкрийте хлібопічку й вийміть тісто.
Розділіть його на 4 рівні частини, з яких виготовте багети, потім обваляйте багети в кукурудзяній крупі.
Розкладіть їх на підставкy для випікання «багет», зробіть поздовжні надрізи. У кожний надріз покладіть 3 чорносливу. Знову натисніть на кнопку «включити - виключити».
13 жовтня 2010 р.
Багети із чорносливом і волоським горіхом
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment