8 жовтня 2010 р.

Горіховий хліб

Для хлібопічки Kenwood BM200

Норми витрати продуктів на один великий батон
200 мл (7 рідинних унцій) маслянки
120 мл (4 рідинні унції) води
340 г (12 унцій) невибіленого білого пшеничного борошна
110 г (4 унції) борошна з висівками
50 г (2 унції) дроблених горіхів
5 мл (1 ч.л.) солі
15 мл (3 ч.л.) цукру
25 г (1 унція) вершкового масла
12,5 мл (21/2 ч.л.) сухих дріжджів, що легко змішуються

1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Змішайте маслянку й воду, нагрійте суміш до температури 32-35C і налийте її у форму.
3. Насипте борошно так, щоб воно повністю закрила рідину. Роздрібніть горіхи, якщо вони великі, і додайте у форму для випічки.
4. Покладіть в різні кути форми сіль, цукор і вершкове масло. Зробіть у центрі форми неглибоку ямку в борошні так, щоб не було видно рідини, і покладіть туди дріжджі.
5. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму
«SPECIALITY Rapid Cycle» [Спеціальний асортименти: цикл швидкого готування]. Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
6. По завершенню циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися.
Переверніть форму й викладіть хліб на дротяну сітку для охолодження.

0 Comments: