Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Для готування 4 міні-багетів вагою 100 г кожен
Час: 2 години. 03 хв.
Інгредієнти
• Тепла вода: 175 мл
• Цукор: 1 ч. л.
• Сіль: 3⁄4 ч. л.
• Пшеничне борошно: 250 г (1 1⁄4 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 3⁄4 ч. л.
• Зерна кунжуту: 50 г
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючи наступний порядку: тепла вода, цукор і сіль.
Потім додайте борошно й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 12 і натисніть на кнопку «Старт».
Після першого звукового сигналу додайте зерна кунжуту в тісто.
Після другого звукового сигналу відкрийте хлібопічку й вийміть тісто. Розділіть його на 4 рівні частини, з яких виготовте багети.
Розкладіть багети на підставкy для випікання «багет», зробіть поздовжні надрізи.
Знову натисніть на кнопку «включити - виключити».
9 жовтня 2010 р.
Багети із зернами кунжуту
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment