13 жовтня 2010 р.

Хліб з журавлиною, мигдалем і горіхом-пеканом

Для хлібопічки Kenwood BM200

Норми витрати продуктів на 1 великий батон
155 мл (5 1/2 рідинних унцій) води
140 мл (5 рідинних унцій) натурального йогурту без добавок
425 г (15 унцій) невибіленого білого пшеничного борошна
50 г (2 унції) дробленого мигдалю
3,5 мл ( 3/4 ч.л.) солі
40 г (1 1/2 унції) цукрової пудри
8,5 мл (1 1/2 ч.л.) сухих дріжджів, що легко змішуються
40 г (1 1/2 унції) крупно дроблених горіхів пекан
25 г (1 унція) сушеної журавлини

1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Налийте у форму молоко і йогурт. Додайте екстракт солоду. Насипте борошно так, щоб воно повністю закрило рідину.
3. Додайте дроблений мигдаль. Покладіть в різні кути форми сіль і цукор.
4. Зробіть у центрі форми неглибоку ямку в борошні так, щоб не було видно рідини, і покладіть туди дріжджі.
5. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму
«SPECIALITY Sweet» [Спеціальний асортименти: кондитерські виробу].
Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
6. Коли під час циклу вимішування тіста машина подасть звуковий сигнал, додайте горіхи пекан і журавлину.
7. По завершенню циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися.
Переверніть форму й викладіть хліб на дротяну сітку для охолодження.

0 Comments: