Для хлібопічки Kenwood BM200
Норми витрати продуктів на 1 великий батон
255 мл (9 рідинних унцій) води
30 мл (6 ч.л.) екстракту солоду
450 г (1 фунт) невибіленого білого пшеничного борошна
20 мл (4 ч.л.) знежиреного сухого молока
2,5 мл ( 1/2 ч.л.) суміші пряностей
25 г (1 унція) цукрової пудри
3,5 мл ( 3/4 ч.л.) солі
40 г (1 1/2 унції) вершкового масла, нарізаного шматочками
7,5 мл (1 1/2 ч.л.) сухих дріжджів, що легко змішуються
50 г (2 унції) ізюму без кісточок
50 г (2 унції) подрібненої кураги (вимочувати не потрібно)
Для готування глазурі:
15 мл (3 ч.л.) цукрової пудри
15 мл (3 ч.л.) молока
1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Налийте у форму води. Додайте екстракт солоду. Насипте борошно так, щоб воно повністю закрило рідину.
3. Додайте знежирене сухе молоко й суміш пряностей. Покладіть в різні кути форми цукор, сіль і вершкове масло.
4. Зробіть у центрі форми неглибоку ямку в борошні так, щоб не видно було води, і покладіть туди дріжджі.
5. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму
«SPECIALITY Sweet» [Спеціальний асортименти: кондитерські виробу].
Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
6. Коли під час циклу вимішування тіста машина видасть звуковий сигнал, додайте ізюм і курагу.
7. По завершенні циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися.
Переверніть форму й викладіть хліб на дротяну сітку для охолодження.
8. Приготуйте глазур, для чого розчиніть цукрову пудру в молоці.
Змажте глазур'ю ще теплий батон.
9 жовтня 2010 р.
Солодовий хліб з ізюмом і курагою
Опубліковано Unknown о 21:11
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment