8 жовтня 2010 р.

Віденські багети

Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette

Для готування 4 міні-багетів вагою 100 г кожен
Час : 2 години. 03 хв.

Інгредієнти
• Тепла вода: 110 мл
• Цукор-сирець: 65 г
• Вершкове масло: 35 г
• Яєчний жовток: 1
• Сіль : 3⁄4 ч. л.
• Пшеничне борошно: 250 г (1 1⁄4 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 1 ч. л.

У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити
кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.

Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, цукор, вершкове масло, яєчний жовток і сіль.
Потім додайте борошно й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 12 і натисніть на кнопку «Старт».
Після звукового сигналу відкрийте хлібопічку й вийміть тісто.
Розділіть його на 4 рівні частини, з яких виготовте багети.
Розкладіть багети на підставкy для випікання «багет», потім зробіть кілька поперечних надрізів. Знову натисніть на кнопку «включити - виключити».

0 Comments: