Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Норми витрати продуктів на 1 батон
300 мл (10 1/2 рідинних унцій) води
400 г (14 унцій) невибіленого білого пшеничного борошна
50 г (2 унції) звичайного французького пшеничного борошна
7,5 мл (1 1/2 ч.л.) солі
5 мл (1 ч.л.) цукру
5 мл (1 ч.л.) сухих дріжджів, що легко змішуються
1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Налийте у форму води. Насипте борошно так, щоб воно повністю закрило воду.
3. Покладіть в різні кути форми сіль і цукор.
4. Зробіть у центрі форми неглибоку ямку в борошні так, щоб не було видно рідини, і покладіть туди дріжджі.
5. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму
«SPECIALITY French» [Спеціальний асортименти: французький хліб].
Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
6. По завершенню циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися.
Переверніть форму й викладіть хліб на дротяну сітку для охолодження.
9 жовтня 2010 р.
Французький батон
Опубліковано Unknown о 20:35
Мітки: Білий хліб
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment