Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Вага: 1 000 г
Час: 3 години. 39
Інгредієнти
• Тепла вода: 405 мл
• Сіль: 2 ч. л.
• Цукор: 1 ст. л.
• Пшеничне борошно: 560 г (2 4⁄5 мірної склянки)
• Цільне борошно: 130 г (2⁄3 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 2 ч. л.
Додатково ви можете додати один з наступних інгредієнтів:
• Волоський горіх: 150 г
• Фундук: 150 г
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, сіль, цукор.
Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку. Виберіть програму 2, вагу хліба й бажаний колір скоринки.
Натисніть на кнопку «Старт».
Після звукового сигналу додайте, за бажанням, волоські горіхи або фундук.
Наприкінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер і викладіть хліб з контейнера.
Для ілюстрації: випічка із середньо-золотавою скоринкою; додатковий інгредієнт: волоський горіх.
9 жовтня 2010 р.
Хліб по-селянськи
Опубліковано Unknown о 21:18
Мітки: Білий хліб
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment