8 жовтня 2010 р.

Хліб з морквою й коріандром

Для хлібопічки Kenwood BM200

Норми витрати продуктів на 1 великий батон
175 г (6 унцій) свіжетертої моркви кімнатної температури
215 мл (7 1/2 рідинних унцій) води
30 мл (6 ч.л.) соняшникової олії
15 мл (3 ч.л.) коріандру
450 г (1 фунт) невибіленого білого пшеничного борошна
5 мл (1 ч.л.) меленого коріандру
5 мл (1 ч.л.) солі
15 мл (3 ч.л.) цукру
12,5 мл (2 1/2 ч.л.) сухих дріжджів, що легко змішуються

1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Покладіть у форму для випічки моркву. Нагрійте воду до температури 32-35 C і налийте її у форму. Додайте соняшникове масло й свіжий коріандр.
3. Насипте борошно так, щоб воно повністю закрило рідину. Додайте мелений коріандр.
4. Покладіть в різні кути форми сіль і цукор. Зробіть у центрі форми неглибоку ямку в борошні так, щоб не видно було води, і покладіть туди дріжджі.
5. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму
«SPECIALITY Rapid Cycle» [Спеціальний асортименти: цикл швидкого готування]. Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
6. По завершенню циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися.
Переверніть форму й викладіть хліб на дротяну сітку для охолодження.

0 Comments: