Для хлібопічки Kenwood BM200
Норми витрати продуктів на один чайний батон
50 г (2 унції) розтопленого вершкового масла
155 мл (5 1/2 рідинних унцій) молока
2 злегка збитих яйця
280 г (10 унцій) звичайного пшеничного борошна
15 мл (3 ч.л.) пекарного порошку (розпушувача)
щіпка солі
115 г (4 унції) цукрової пудри
25 г (1 унція) сушеного кокоса
75 г (3 унції) готових до вживання крупно нарізаних сушених тропічних фруктів
1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Налийте у форму розтоплене вершкове масло, молоко і яйця. Просійте разом борошно, пекарний порошок і сіль, а потім змішайте їх із цукровою пудрою, сушеним кокосом і тропічними фруктами.
3. Висипте отриману суміш на рідину у формі.
4. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму
«SPECIALITY Cake/Quick Bread» [Спеціальний асортименти: пиріг/випічка із прісного тесту].
Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
Через 6 хвилин відкрийте кришку й пластиковою лопаткою зніміть зі стінок форми залишки сухої суміші.
5. По завершенню циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися.
Дайте їй охолонути протягом 5 хвилин на сітці для охолодження, а потім переверніть її й викладіть хліб на дротяну сітку.
13 жовтня 2010 р.
Карибський чайний хліб
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment